Nog even wachten!

22 nov

Hier zou mijn blog over de invulling van het Thorbeckeplein staan, ware het niet dat ik dát nu juist tijdens De Alphense Talkshow op zondagmiddag 25 november uit de doeken wil doen. Dat duurt van 16:00 uur tot 17:00 uur, in het theatercafé van theater Castellum.
Dat VORM plan voor het Thorbeckeplein is actueel, nu ook de Provinciale Staten hier vraagtekens bij gaan stellen. Tja, en dan moet een gemeente heel alert zijn, tenslotte heeft de provincie de vergevorderde plannen van Tilburg onverbiddelijk afgeschoten, en ligt nu ook het plan voor een Factory Outlet Center bij Zoetermeer onder provinciaal vuur. Het kan dus zomaar afgelopen zijn met die Lage Zijde, wát de gemeente ook wil!
Maar ik ben daar niet alleen, wethouder Tjeard Hoekstra komt ook!
Het café zou wel eens te klein blijken te zijn.
Het blog wordt gepubliceerd direct na DAT!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: